de babes welkom bij de Babysit Babes

MONIEK

Hoi, ik ben Moniek van der Kluyt, 15 jaar. Ik heb twee zusjes (Manja en Nanet) en een broer (Koert), een zeurende moeder en een vader die er nooit is.

De Babysit Babes zijn te gek! Ik ben een paar keer wezen oppassen bij mijn eerste oppasgezin en het is hartstikke goed gegaan! Ik ben echt blij met de Babysit Babes. Omdat ik niet in de winkel kan vakkenvullen, en krantjes rondbrengen ook niet gaat, is dit echt superleuk. Altijd alleen maar wiskundebijles geven is natuurlijk niet best voor mijn imago: ik loop al met een kruk, ik hoef er niet ook eentje te zijn!

Lisa, Aïsha en Nikki zijn mijn vriendinnen (de andere babes) maar Nikki is toch wel mijn beste vriendin, al zo lang als ik me kan herinneren. Viggo - dat is Nikki's broer - is helaas verliefd op me. Irritant! Zodra ik binnenkom bij Nikki, staat-ie opeens in ook in de kamer en gaat-ie allemaal 'interessante' vragen stellen over wiskunde en zo. Alsof ik alleen maar geïnteresseerd ben ik wiskunde! Of in jongens die wiskunde leuk vinden!

Vandaag heb ik het weer moeten uitleggen: later ga ik bij Artsen zonder Grenzen, en ik ga dus niet wiskunde studeren, zoals iedereen denkt. Mijn oppaskindje heet Maartje en ze is twee. Papa Roy, mama Nicolette.


De avonturen van Moniek kun je lezen in deel drie van de Babysit Babes, dat in het voorjaar van 2009 verschijnt. Dit deel gaat heten: Slippers en Laptops

Klik op het plaatje om een stukje te lezen uit het boek!

Kampvuur en kusjes

Het laatste deel van de Babysit Babes gaat over alle meiden, maar is voor Moniek heel speciaal: Kampvuur en kusjes

Klik op het plaatje om een stukje te lezen uit het boek!


 

 

 

 

 

De Babysit Babes boeken zijn geschreven door Els Ruiters en worden uitgegeven door uitgeverij Ploegsma, Amsterdam.

Aantal bezoekers sinds juli 2008:

© Els Ruiters. Niets uit deze website mag worden overgenomen of gebruikt zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur. Aisha Lisa Nikki