de babes welkom bij de Babysit Babes
NIKKI

Hoijoi, ik ben Nikki Veldmaat, 14 jaar, mijn broer heet Viggo en mijn babyzusje heet Kim. Sportief en stoer - that's me. En ik heb ervaring met baby's, want ik heb een baby zusje. Dus girlzzz, hier moet je zijn!

Van allemaal heb ik het nog wel het makkelijkste, denk ik wel eens. Moet ik het even opsommen? Mijn ouders zijn dan wel gescheiden, maar mijn stiefvader Kees is een coole gast. Ik kan goed met mijn moeder opschieten.

Eens in de twee weken ga ik in het weekend naar mijn pa, die woont in Veldhoven. Hij heeft soms een vriendin, soms niet. Viggo en ik vechten elkaar de tent uit, maar we kunnen elkaar ook niet missen. En ik heb een heel lief klein zusje erbij: Kim. Snap je nou dat ik niets te klagen heb?

Het kwam denk ik doordat ik weer eens met Kim liep te zeulen dat we op de Babysit Babes kwamen. Het was eigenlijk zo bedacht. Lisa die mopperde over haar krantenwijk, ik zei iets over wat ik verdien met oppassen - en toen hadden we opeens een oppascentrale. Natuurlijk pas ik geregeld op Kim, en daar krijg ik nog mooi voor betaald ook.

Ik ben gek op voetbal en streetdance en ik kan ook goed skaten en skateboarden. Ik vind Justin Timberlake echt supercool, mijn favo actrice is Cameron Diaz en mijn lievelingseten is pizza. Maakt niet uit wat erop zit, ik vind ze allemaal lekker. Lees het korte verhaal over mijn avonturen met die ver-schrik-kel-lijke mens van Frans!

De avonturen van Nikki kun je lezen in het vierde deel van de Babysit Babes: Pizza met problemen.

Klik op het plaatje om een stukje te lezen uit het boek!

dubbel succes

In deel zeven van de Babysit Babes gaat Nikki met een popster op pad: oppassen op de tweeling. Hoe dat gaat lees je in Dubbel Succes.

Klik op het plaatje om een stukje te lezen uit het boek!

 

 

 

 

 

De Babysit Babes boeken zijn geschreven door Els Ruiters en worden uitgegeven door uitgeverij Ploegsma, Amsterdam.

Aantal bezoekers sinds juli 2008: